GPC en SOLUXTEC: partners in kwaliteit

De fotovoltaïsche modules van SOLUXTEC, dat is absolute topkwaliteit uit Duitsland. Het bedrijf staat al meer dan 10 jaar voor innovatie en vooruitgang. Het state-of-the-art productieproces en de doorgedreven R&D maken van hen een kwalitatieve referentie in de sector.

 

De productiefaciliteiten in Bitburg op het zogenaamde Drielandenpunt bieden een uniek locatievoordeel. Voor GPC resulteert die nabijheid in kortere levertijden en de mogelijkheid om zeer nauw samen te werken met het team van SOLUXTEC bij zeer specifieke vragen en probleemstellingen.

 

Bij GPC is het onze missie om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en meest kosteneffectieve, duurzame zonne-energieproducten, waardoor uw energiekosten en uw CO2-voetafdruk laag blijven. De producten van SOLUXTEC passen helemaal in dat verhaal. Bekijk hier hun productievideo.

Meer nieuws

Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl
Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl
20/04/2021

Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl. Met GPControl stuurt u automatisch uw PV overschot naar uw boiler of warmtepomp in plaats van het te injecteren in het net!

Top PV Supplier-award voor GPC Europe
Top PV Supplier-award voor GPC Europe
24/03/2021

EuPD Research heeft voor het tweede jaar op rij GPC Europe beloond met de Top PV Supplier-award. “Een geweldig gevoel dat onze inspanningen worden erkend”, klinkt CEO Yves Struyve blij.

Antarctica kleurt groen!
Antarctica kleurt groen!
05/02/2021

Antarctica is een van de winderigste, koudste en droogste plaatsen op deze planeet. Het gebruik van hoogwaardige en kwaliteitsvolle materialen is absoluut een must! Het Princess Elisabethstation koos daarom voor PullThePlug en GPC Europe als partners in het voorzien van een op maat gemaakte PV oplossing.