GPC en SOLUXTEC: partners in kwaliteit

De fotovoltaïsche modules van SOLUXTEC, dat is absolute topkwaliteit uit Duitsland. Het bedrijf staat al meer dan 10 jaar voor innovatie en vooruitgang. Het state-of-the-art productieproces en de doorgedreven R&D maken van hen een kwalitatieve referentie in de sector.

 

De productiefaciliteiten in Bitburg op het zogenaamde Drielandenpunt bieden een uniek locatievoordeel. Voor GPC resulteert die nabijheid in kortere levertijden en de mogelijkheid om zeer nauw samen te werken met het team van SOLUXTEC bij zeer specifieke vragen en probleemstellingen.

 

Bij GPC is het onze missie om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en meest kosteneffectieve, duurzame zonne-energieproducten, waardoor uw energiekosten en uw CO2-voetafdruk laag blijven. De producten van SOLUXTEC passen helemaal in dat verhaal. Bekijk hier hun productievideo.

Meer nieuws

Teruggave BTW NL op thuisbatterij
Teruggave BTW NL op thuisbatterij
09/02/2024

Voor een thuisbatterij bestaat er op dit moment geen subsidie in Nederland. Toch is er sinds kort een groot financieel voordeel beschikbaar. Je kan de 21% btw over zo’n accu helemaal terugkrijgen via de Belastingdienst. Hoe zit het nu met de btw-regeling over een volledige zonnepanelen-installatie (incl. batterij)? 

SolarSolutions Amsterdam
SolarSolutions Amsterdam
07/02/2024

Op 19, 20 en 21 maart is de Solar Solutions beurs terug in Expo Greater Amsterdam: de grootste solar-vakbeurs van Noordwest-Europa. Meer dan 500 innovaties en ruim 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

GPC Europe - Sigenergy
GPC Europe - Sigenergy
05/02/2024

Vanaf heden bundelen GPC Europe en Sigenergy hun krachten voor duurzame energieoplossingen. 
GPC Europe en Sigenergy kondigen verheugd hun samenwerking aan om innovatieve duurzame energieoplossingen te leveren.