GPC en SOLUXTEC: partners in kwaliteit

De fotovoltaïsche modules van SOLUXTEC, dat is absolute topkwaliteit uit Duitsland. Het bedrijf staat al meer dan 10 jaar voor innovatie en vooruitgang. Het state-of-the-art productieproces en de doorgedreven R&D maken van hen een kwalitatieve referentie in de sector.

 

De productiefaciliteiten in Bitburg op het zogenaamde Drielandenpunt bieden een uniek locatievoordeel. Voor GPC resulteert die nabijheid in kortere levertijden en de mogelijkheid om zeer nauw samen te werken met het team van SOLUXTEC bij zeer specifieke vragen en probleemstellingen.

 

Bij GPC is het onze missie om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en meest kosteneffectieve, duurzame zonne-energieproducten, waardoor uw energiekosten en uw CO2-voetafdruk laag blijven. De producten van SOLUXTEC passen helemaal in dat verhaal. Bekijk hier hun productievideo.

Meer nieuws

Antarctica 2.0
Antarctica 2.0
17/02/2022

PV-productie op de Princess Elisabeth onderzoeksbasis opgedreven tot 75kWp.

Dit jaar hebben ze LG Bifacial 435N2T-E6 panelen bij geplaatst.

GPControl haalt 2e plaats op Innovation Award
GPControl haalt 2e plaats op Innovation Award
05/10/2021

Op woensdag 29/09 haalde GPC een mooie 2e plaats met de GPContol tijdens de Innovation Award op de SolarSolutions Int. beurs in Haarlemmermeer. Deze helpt je kortom je boiler op te warmen wanneer de zonnepanelen energie opwekken.

 

De GPControl meet, via de P1 poort op de digitale meter, de energie die op het net geïnjecteerd wordt of van het net afgenomen wordt. Bij een overschot aan zonne-energie wordt een elektrische boiler gevoed, gestuurd door de GPControl.

Premie voor slimme sturing systemen!
Premie voor slimme sturing systemen!
03/08/2021

Naast de retroactieve investeringspremie ter compensatie van het verlies van de terugdraaiende teller keurde de Vlaamse Regering op 9 juli ook premies toe voor investeringen die het eigenverbruik stimuleren. Daarbij werd de thuisbatterijpremie herzien en werd een nieuwe premie voor slimme sturing uitgewerkt.