Top PV Supplier-award voor GPC Europe

Het Duitse onderzoeksbureau EuPD reikt al sinds 2010 awards uit op basis van een installateurs-enquête die peilt naar de voorkeuren en appreciatie van de installateurs en hun klanten. GPC Europe blijkt met zijn compleet assortiment hoogwaardige fotovoltaïsche zonne-energieproducten, batterijsystemen en slimme energieoplossingen in de smaak te vallen, want het kaapt al voor het tweede jaar op rij de Top PV Supplier-award weg. “Wij zijn erg enthousiast om deze prijs opnieuw te mogen ontvangen”, aldus Yves Struyve. “De erkenning door onze klanten motiveert ons om GPC Europe nog meer te blijven verbeteren.”

Meer nieuws

Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl
Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl
20/04/2021

Haal het maximale uit uw PV installatie met GPControl. Met GPControl stuurt u automatisch uw PV overschot naar uw boiler of warmtepomp in plaats van het te injecteren in het net!

Antarctica kleurt groen!
Antarctica kleurt groen!
05/02/2021

Antarctica is een van de winderigste, koudste en droogste plaatsen op deze planeet. Het gebruik van hoogwaardige en kwaliteitsvolle materialen is absoluut een must! Het Princess Elisabethstation koos daarom voor PullThePlug en GPC Europe als partners in het voorzien van een op maat gemaakte PV oplossing.

Slim en écht duurzaam investeren, kan ook zonder terugdraaiende teller
Slim en écht duurzaam investeren, kan ook zonder terugdraaiende teller
20/01/2021

Nu de terugdraaiende teller voor zonnepanelengebruikers geschrapt wordt door een beslissing van het Grondwettelijk Hof, blijven zo’n half miljoen Vlaamse gezinnen – bijna letterlijk – in de kou staan. Om tegemoet te komen aan het verlies van die gunstige constructie, presenteert GPC Europe interessante oplossingen die het eigen verbruik een boost geven.