Top PV Supplier-award voor GPC Europe

Het Duitse onderzoeksbureau EuPD reikt al sinds 2010 awards uit op basis van een installateurs-enquête die peilt naar de voorkeuren en appreciatie van de installateurs en hun klanten. GPC Europe blijkt met zijn compleet assortiment hoogwaardige fotovoltaïsche zonne-energieproducten, batterijsystemen en slimme energieoplossingen in de smaak te vallen, want het kaapt al voor het tweede jaar op rij de Top PV Supplier-award weg. “Wij zijn erg enthousiast om deze prijs opnieuw te mogen ontvangen”, aldus Yves Struyve. “De erkenning door onze klanten motiveert ons om GPC Europe nog meer te blijven verbeteren.”

Meer nieuws

Antarctica 2.0
Antarctica 2.0
17/02/2022

PV-productie op de Princess Elisabeth onderzoeksbasis opgedreven tot 75kWp.

Dit jaar hebben ze LG Bifacial 435N2T-E6 panelen bij geplaatst.

GPControl haalt 2e plaats op Innovation Award
GPControl haalt 2e plaats op Innovation Award
05/10/2021

Op woensdag 29/09 haalde GPC een mooie 2e plaats met de GPContol tijdens de Innovation Award op de SolarSolutions Int. beurs in Haarlemmermeer. Deze helpt je kortom je boiler op te warmen wanneer de zonnepanelen energie opwekken.

 

De GPControl meet, via de P1 poort op de digitale meter, de energie die op het net geïnjecteerd wordt of van het net afgenomen wordt. Bij een overschot aan zonne-energie wordt een elektrische boiler gevoed, gestuurd door de GPControl.

Premie voor slimme sturing systemen!
Premie voor slimme sturing systemen!
03/08/2021

Naast de retroactieve investeringspremie ter compensatie van het verlies van de terugdraaiende teller keurde de Vlaamse Regering op 9 juli ook premies toe voor investeringen die het eigenverbruik stimuleren. Daarbij werd de thuisbatterijpremie herzien en werd een nieuwe premie voor slimme sturing uitgewerkt.